Hoi!

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het EUCC! Via dit formulier kan je je inschrijven als vrijwilliger. Wij zullen, afhankelijk van je werktijden, zorgen voor ontbijt, lunch of avondeten. Ook is er de mogelijkheid tot overnachten op onze vrijwilligerscamping. Als dank voor je inzet ontvang je van ons een vrijwilligerspakket.

 

Waarom? - Hierom!

Stel je voor: een evenement met meer dan 250 deelnemers, zeer internationaal met vele nationaliteiten, 4 topsport wedstrijden, 7 dagen lang één groot feest en meer dan 500 vrijwilligers. Deze combinatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring, veel nieuwe contacten en een trotse vertegenwoordiging van de sport en van Nijmegen. Deze combinatie is het EUC Cycling.

 

Het cliché ‘vrijwilligers maken het evenement’ gaat op voor het EK wielrennen en mountainbiken voor studenten (het EUCC). Jij zorgt niet alleen voor dat ene muntje dat wordt verkocht, of dat ene hek dat wordt geplaatst, jij bent voor de basis van het EUCC. Om in fietstermen te blijven, zie het als de schakelingen van de fietsketting. De organisatie bouwt de fiets op, maar zonder de fietsketting, kan er niet gefietst worden. Word ook onderdeel van een goed gesmeerde fietsketting, en meld je aan als vrijwilliger.

 

Het EUCC staat voor je klaar

Het EUCC is trots op haar vrijwilligers. Dat willen we graag laten blijken, daarom hebben wij van 8 tot en met 13 juni een programma voor jou samengesteld.

  • Een kijkje achter de schermen van een groot, professioneel wielerevenement
  • Een onvergetelijke ervaring
  • Festivalweek
  • De vrijwilligerscamping
  • Het EUCC vrijwilligersshirt
  • Het vrijwilligerspakket
  • Feest
  • Vrijwilligersdiner
  • Side-events
  • Het van dichtbij meemaken van alle wedstrijden

 

In 2019 was ik vrijwilliger bij de Omloop der Zevenheuvelen. Ik was, samen met de halve familie, gestrikt door mijn moeder, die in de organisatie zat. We werden verkeersregelaar, een belangrijke functie voor een wielrenwedstrijd die over de openbare weg rijdt. Om het verkeer niet te veel te belemmeren, werd gebruik gemaakt van een uniek concept: tussen rondes door, kon het verkeer met de richting mee het parcours volgen. Dit maakte het verkeer regelen extra uitdagend. Gelukkig kregen we van tevoren een professionele (en gezellige) training aangeboden. Ik vond het een leuke dag, je zat ook echt op eerste rang om de wielrenners langs te zien komen op verschillende plekken. De organisatie was ook soepel, ik kijk uit om bij het volgende evenement weer mee te helpen =).'' - Jeroen

 

Vragen?

Heb je vragen na het lezen van de informatie? Schroom dan niet contact op te nemen met de vrijwilligerscoördinator, Anna Camps. Stuur een mail naar: ...

 

Inschrijven

Schrijf je hieronder in als vrijwilliger.